Els regidors d’ERC no assisteixen a la recepció institucional a la ministra de Sanitat en la visita a l’Ajuntament

Els regidors d’ERC no assisteixen a la recepció institucional a la ministra de Sanitat en la visita a l’Ajuntament

El portaveu d’Esquerra Republicana no assisteix a la salutació institucional de la ministra espanyola de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat com a acte de protesta per l’aplicació de l’article 155 i per l’empresonament d’Oriol Junqueras, Quim Forn, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart

 

El portaveu del grup municipal d’ERC, Antoni Garcia, no ha assistit aquest matí a la recepció institucional a la ministra espanyola Dolors Montserrat a l’Ajuntament de l’Hospitalet com a acte de protesta pel segrest de les institucions catalanes per part del govern del PP.

 

Esquerra Republicana de l’Hospitalet denuncia perjudicis a causa de l’aplicació de l’article 155 i de la intervenció de la Generalitat pel govern espanyol, del qual la ministra és representant, que ha provocat retards els pagaments a proveïdors i l’aturada de projectes estratègics o la no renovació de contractes, entre altres.

 

L’aplicació de l’article 155 ha fet que el Departament de Salut hagi deixat d’invertir 25 milions. Ha paralitzat el Pla Integral d’Urgències de Catalunya, que contemplava més de 30 accions concretes. El 155 també ha evitat que Salut compri els locals per a construir-hi el nou CAP de la Florida. Tot això en només 4 mesos d’aplicació.

 

Segons el portaveu d’ERC Antoni Garcia “El 155 posa en perill les propostes que va començar a impulsar el govern de la Generalitat per millorar la sanitat pública”.

 

El grup municipal d’ERC rebutja així la visita de la ministra d’un govern que ha aplicat l’article 155 de la Constitució de forma antidemocràtica i arbitrària, que menysprea, impedeix i vulnera els drets dels ciutadans de Catalunya i de l’Hospitalet, judicialitza la llibertat d’expressió i que empresona persones per les seves idees polítiques.

Post a Comment

banner